Ko smo mi?

Black Shark je kompanija sa najmodernijom gejming tehnologijom, koja razvija gejming ekosistem od 360 stepeni, zasnovan na hardveru, softveru i uslugama. Ovaj proces trenutno nose naši vodeći gejming pametni telefoni. Naš krajnji cilj je da našim fanovima na međunarodnom nivou pružimo nenadmašno gejming iskustvo i stvorimo najbolji svijet gejminga, koji će okupiti globalne gejmere.

Zašto smo ovdje?

Vjerujemo da su potencijali mobilnog gejminga neograničeni, ali da industriju ograničavaju neinspirativni gejming telefoni. Savršeni gejming telefon ne podrazumijeva samo moćni hardver, već i najmodernije inovacije, prefinjenu strukturu i dizajn, sofisticirani softver i uslugu fokusiranu na gejmere. Mi u kompaniji Black Shark obraćamo pažnju na sve ove aspekte da bismo, pored najmoćnijeg gejming telefona na svijetu, stvorili i fantastičnu zajednicu gejmera.

Vjerujemo da mobilni gejming predstavlja budućnost i da su mu samo potrebni podstrek i podrška pravih ljudi. S obzirom na to da predstavljamo prvi brend pametnih telefona na svijetu koji u upotrebu uvodi tečno hlađenje za performanse profesionalnog nivoa, kao i namjenski čip za obradu slike radi postizanja nenadmašnog vizuelnog iskustva, uz pomoć inovacija unosimo život u ovu granu industrije. Radimo na tome da podržimo e-sportove, onlajn gejming i striming zajednice, jer verujemo da gejming ima nevjerovatnu mogućnost povezivanja ljudi. Ovdje smo da bismo bili dio te revolucije.

Dobrodošli u Rebellion zajednicu.

Historija brenda

BlackShark About
Novembar 2018.

Globalno predstavljanje Black Shark brenda

Kod savršenog gejming telefona sve je u moćnom hardveru, posljednjoj inovaciji, moćnoj izradi i dizajnu, ispoliranom softveru i iskustvu usmjerenom na igrače. Fokusirali smo se na sve ove aspekte ne samo da bismo stvorili najmoćniji gejming telefon na svijetu, već i nevjerovatnu zajednicu igrača.